Sobotní večer s Barexem

07.10.2013 20:48

V sobotu podvečer jsme se v dalším kole postavili proti teamu Barex Chropyně. Konečně to měl být hratelnější soupeř než ti předchozí. Ano, hratelné to bylo, ale bohužel (už po čtvrté), jsem se nesešli v optimální sestavě. Ještě asi 2 hodiny před zápasem nás bylo jen 8... nakonec 11, což není moc ideální. Obrana byla opět nekompletní a v útoku chyběli naši střelci. Bránu hájil Shrekino, který předvedl kopu vynikajících zákroků

Barex začal svižně a už ve druhé minutě jsme prohrávali 1:0. Soupeř před sezonou dosti posílil a právě první branku dala největší posila Barexu, Kučera, když dorážel puk ze skrumáže před naší brankou. První útok Barexu nám pořádně motal hlavy. V 7.minutě jsme šli do oslabení, a soupeř přesilovku využil, 2:0. Více ze hry měl určitě Barex, ale i my jsme se se dostali od několika příležitostí.

Nakonci druhé třetiny jsme hráli přesilovku, která pokračovala v druhé třetině. Po vyloučení dalšího hráče soupeře jsme se dostali k přesilovce 5:3. Tu jsme dokázali rychle využít. Na 1:2 snižoval Honza Balun. Pokračovali jsem v přesilovce 5:4 a za dalších 20 vteřin jsme srovnali na 2:2. Gol dával Feďa (Martin Bartošek) po přihrávce Honzy Baluna. Byl to Feďův první gol za náš team, tak uvidíme jak se k tomu postaví! Moc dobrý začátek druhé třetiny. Jenže tento stav jsem udrželi jen půl druhé minuty. Naše laxní vyhození ze třetiny zachytil útočník soupeře ve středním pásmu, středem hřiště projel až před naši branku a překonal Shrekina. Naše klasická chyba. Máme puk na hokejkách a odevzdáme ho zadarmo! Ovšem zanedlouho jsme dostali možnost znovu srovnat skore. Špatnou rozehrávku soupeře zachytil Honza Pravda a ujížděl na branku, stíhán jedním z obránců. Těsně před zakončením byl zahákován. Rozhodčí nařídil trestné střílení. Honza ho bohužel neproměnil. Vyrovnat jsme mohli ve dvou přesilovkách, ale nestalo se. A staré pravdilo říká....nedáš dostaneš a bylo to 2:4. Na konci druhé třetiny už to bylo 2:5, hráli jsme v oslabení. Barex přesilovku využil po krásné akci Prokše s Grosem. Shrekino byl bezmocný.

Ve třetí třetině se nám ještě podařilo snížit na 3:6 Honzou Balunem, ale jinak se již prosadil pouze Barex. Konec zápasu 3:8 z našeho pohledu.

Je škoda, že se nám nepodařilo ve druhé třetině vyrovnat a udržet to až do poslední části. Za stavu 3:6 jsem se snažili již nedostat gol, jenže vynikající první útok Barexu byl těžko zastavitelný. No, každopádně musíme něco změnit a zlepšit. Nejenom hru dozadu.....

Novajs

Diskusní téma: Sobota s Barexem

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek