Komplex třetí třetiny zažehnán !

07.10.2012 22:59

Ano, je to tak. Dnešní derby nám ukázalo, že jsme schopni se přenést přes strašáka třetí třetiny. Třetí třetinu jsem vyhráli 2:1. Je to pro nás skvělý impuls do dalších bojů! Akorát teda je tu další problém. A tím je třetina druhá. No, malinko se nám to zamotává. Ale abych nepřeskakoval.....

První třetina přinesla vyrovnaný boj. Šli jsem do vedení. Ve vlastním oslabení ujel Tom Řihák a neomylně skoroval na 1:0. Ovšem předcházely tomu ještě nějaké události. Oslabení jsme hráli proto, že Novajs hákoval (ono to bylo spíš podražení, ale tak to se dá snadno poplést). Každopádně vyloučení to bylo a Novajs tím neslavně zahájil svoje dnešní vystoupení. Ničím dalším se už do statistik zápasu nezapsal. Ostatně jako obyčejně..... Asi by měl zvážit Renďova slova a obětovat se pro team. Cituji : ,, zas taková ztráta to nebude ´´.  :)))

Ale vraťme se ke golové situaci. Tomasovi přihrával Renďa. Byla to parádní narážečka. Renďa Tomase nastřeli golfákem asi ze 3 kroků do nohy, Tomas se probudil, rozkmital nohy a Renďa ho pak druhou přihrávkou poslal do sólového nájezdu. No prostě jako z učebnice !

Škoda přeškoda, že jsme tento stav nedokázali udržet déle. Soupeř stihl dvěma slepenými góly otočit sóre na 2:1. Tak skončila první třetina.

Druhá třetina nahradila třetinu třetí (chápu, že se v tom začínáte ztrácet, ale je to tak). Šance byly na obou stranách, ale skóre se měnilo v náš neprospěch. Byl to dost nešťastný gól. Marťas nezkrotil nahození a soupeřův útočník měl jednoduchou pozici před odkrytou bránou. Stane se...... Dá se říct, že se jakoby nic nedělo, prohrávali jsem 1:3, ale přišla naše klasická desetiminutovka, ve které jsme dostali 3 branky. Věděli jsme, odkud hrozí největší nebezpečí, ale bohužel se nám nepodařilo výborného hráče soupeře uhlídat. Ano, řeknete si, to snad není možné... Ale, když už i náš Machin řekne, cituji : ,, Já bruslím jak prase a on udělá tři kroky a je v prdeli !´´  tak to prostě opravdu nebylo snadné ! :) Stav po druhé třetině 6:1. Celkem mazec, jak se dá dobrý zápas lehce doje...  :))))

Třetí třetina nezačala nijek lépe. Dostali jsme na 7:1. Ale pak už to bylo veselejší. Snížili jsme na 3:7 a tak už i zápas skončil. Byly tam i další šance, ale žádná už bohužel nedopadla.

Borci, díky všem. Rozhodně je vidět, že se zlepšujeme. Chce to ještě doladit pár maličkostí a ono to pude a né že né !

 

Diskusní téma: Komplex třetí třetiny zažehnán !

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek