HK Plačkov - HC Holešov Gators

24.09.2012 08:45

Musím se přiznat, že na včerejší zápas jsem neodjížděl v dobré náladě. Bylo nás jen 10. Plačkov je hodně silný, tak jsem měl obavy z nadílky. Ale....

Od začátku bylo tempo dost vysoké, ale my jsme s tím dokázali vyrovnat a nenechali jsem hráče soupeře v klidu. Dokonce jsme mohli po první třetině vést, ale golman soupeře byl proti. Takže 0:0.

Tento stav vydržel i dlouho ve 2.třetině, ale nakonec přece jen šel soupeře do vedení. Střelou z mezikruží mezi Maťasovi betony otevřel skore útočník Plačkova. Ale vzápětí mohlo být srovnáno. Machin se dostal do solového nájezdu (a že jich včera bylo) , byl faulován a rozhodčí nařídil trestné střílení. Bohužel ,Machinovi se v něm dařilo jako v předchozích nájezdech. Škoda woe ! Řešili jsme to i po zápase a dá se říct, že do momentální formy našeho nejlepšího hráče promluvily citové problémy atd. Tyto problémy nelze brát na lehkou váhu, a tak jsme Machina poučili a HLAVNĚ jsme mu poradili ! Teď má cca 10 dní na to, aby využil našich rad a díky tomu snad konečně skóroval (a to nejen na ledě) !

Druhá třetina pak pokračovala spoustou vyloučení na obou stranách. I nějaké potyčky byly. Rozhodčí ten zápas od začátku moc dobře nezvládali. Ale to se nedá nic dělat. Důležité je, že jsme ještě dvakrát inkasovali a do třetí třetiny se šlo za stavu 3:0 z pohledu soupeře.

Třetí třetinu jsme začali skvěle. Už za dvě minuty se nám podařilo snížit na 3:1. Byly tam i další šance, a kdyby nám trošinku přálo štěstí, mohli jsem i srovnat. Ale bohužel jsme naopak inkasovali čtvrtou branku a ta stanovila konečný stav zápasu na 4:1 pro Plačkov.

Pánové, díky všem za včerejší výkon ! Konečně zápas, který jsme dohráli až do konce ! A nebýt zbytečných vyloučení, mohlo to dopadnout i lépe.

A klobouk dolů před panem golmanem Marťasem ! Skvělá práce !

Novajs.

Podrobný zápis z utkání najdete ve výsledcích.