Hanák team - HC Holešov Gators 8 : 4

27.11.2012 22:28

Myslím, že v koutku duše jsme si všichni přáli uhrát s Hanákama nějaký ten bodík. Bohužel se nestalo. Chyběl nám náš nejlepší střelec Machin a taky oslabení v obraně bylo znát, pač nastoupil pouze jeden ortodoxní bek, Mejla. Taky si musíme sportovně přiznat, že Hanáci jsou opravdu velmi kvalitní soupeř. I tak jsme určitě podali bojovný výkon a děkuji všem. Skvělý výkon podal opět Shrekino v bráně.

Hanáci začali pěkně od podlahy a už od začátku bylo jasné, že to nebude žádné veřejné bruslení. Snažili jsme se držet s nima krok, ale i tak se dostali do několika slibných šancí a nás podržel Shrekino v bráně. Skore jsme ovšem otevřeli my. Po chybě Hanáků v rozehrávce dal branku Řízek. Branka nás hodně povzbudila, ale i Hanáci se snažili zvýšit tempo a hlavně díky Shrekovi svítila na kontě Hanáků stále nula. Ale faulovali a byla tu naše přesilovka. Kluci na ledě roztočili přesilovkovou kombinaci, vše vypadalo výborně, ale Hanáci dokáží potrestat každou chybičku a špatnou přihrávku. Přesilovka už byla skoro u konce, když jeden ze soupeřů zachytil nepřesnou přihrávku a poslal svého spoluhráče do soloveho najezdu. Se štěstím nájezd proměnil, když jeho první zakončení Shrekino vychytal, ale puk se vrátil zpět na soupeřovu hůl a ten s dorážkou neměl problémy. Ano, dnes nám určitě chybělo i trošku toho štěstíčka....tak určitě ! Takže třetina skončila 1:1.

Chtěli jsme tento stav udržet co nejdéle i ve druhé třetině. Ale přišlo oslabení. Po velmi sporném zákroku vylučoval rozhodčí Buksa za nedovolené bránění. Dle mého názoru se upískl, ale jak mi řekli kluci, stejně s tím hovno uděláš. Jenže já jsem prostě osel a dost mne to nasralo. Ke všemu jsme inkasovali a tím pádem prohrávali 2:1. A to mne nasralo ještě víc. Jenže to je právě ono. Místo abych se soustředil na hru, melu máčku furt dokola, pač se cítím poškozen špatným rozhodnutím sudího. Se omlouvám borci !

Nakonec to byl asi zlomový moment zápasu. Hanáci nám celkem rychle utekli na 4:1. Ale snížení na 2:4 nás znovu povzbudilo. Když už to vypadalo že stav vydrží do konce třetiny, přišla série chyb a skore se zastavilo na 7:2 (myslím, že to tak bylo). Ano, říkali jsme si, že si musíme dát pozor na dlouhé přihrávky Hanáků a že nesmíme vyrážet do útoku ve 4 hráčích.....Ale bohužel jsme to nedodrželi. Polovina branek padla po solových nájezdech, kdy jsme si nepohlídali rychlé útočníky soupeře. 

Následovala přestávka. Já jsem zase brečel. Úplně zbytečně jsem vytahoval znovu ten faul, který podle mne prostě nebyl a byl to zářez....no prostě máčka a máčka a máčka. Sakra to se prostě nedělá, určitě ne během zápasu, ani o přestávce....třeba až po zápase u piva. Máte pravdu pánové, vím to!

Řekli jsme si, že s tím stavem něco uděláme, a dohrajeme to důstojně. Třetí třetinu jsme vyhráli 2:1. Byly tam i další šance, ale bohužel už se nic nestalo a tak zápas skončil 8:4 z pohledu soupeře.

I když sestava nebyla asi ideální proti tak silnému soupeři, tak jsme nakonec uhráli solidní výsledek. Nebýt těch chyb, mohlo být skore ještě vyrovnanější. Je potřeba se z těchto chyb poučit, protože i ostaní silné teamy dokáží z brejkových situací velmi rychle rozhodnout zápas.

Majkl Novajs ( dubová palice )

 

Diskusní téma: Hanák team - HC Holešov Gators 8 : 4

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek