2.kolo - STS Vážany

29.09.2013 22:24

S teamem Vážan, jsme v přípravě sehráli 3 nebo 4 utkání, takže se dobře známe. No a v ostrém zápase jsme se potkali hned ve druhém kole KHL. Znovu jsme měli problém poskládat aspoň 10 hráčů a nakonec jsem musel vyrazit i já, ač dosti nachlazen a unaven po třídním srazu! Ovšem nakonec jsem byl rád.....

STSka na nás vletěla, ostatně jako vždy. Ovšem nás držel jistý Marťas Tupý v naší bráně. Skore se měnilo až v 9. minutě. Do vedení šel soupeř. Bylo to výsledek neustálého tlaku. Nám se ovšem z ojedinělé akce podařilo vyrovnat. Po připhrávce Honzy Pravdy napřáhl Machin a golman soupeře neměl šanci. V první třetině se již nic nestalo. Dokázali jsme se soupeřem bruslit a když bylo nejhůř, mohli jsme se spolehnout na golmana.

Druhá třetina začala sérií vyloučení na obou stranách. Hrálo se dlouho 4 na 4. Po pěkné akci jsem šli do vedení. Renďa přihrával a Aleš skoroval v podstatě do prázdné branky. O tři minuty později jsem vedli 3:1. Soupeře jsme obrali o puk ve středním pásmu a mi se podařilo prostrčit puk na Machina, ten vypálil a nedal opět golmanovi šanci. Vypadalo to výborně! Soupeř se nemohl nadále prosadit a my jsme z minima vytěžili maximum.

Do třetí třetiny jsme šli s jasným cílem neinkasovat a snažit se proměnit nějaký ten brejk. Velkou šanci spálil Aleš. Znovu před ním byla odkrytá brána, ale obránce mu stihl strčit do střely hůl a puk vysoko přeletěl bránu, ba skoro i ochranou síť. Vše šlo podle plánu. Jenže v 36.minutě soupeř snižuje. A bohužel po našem nedotaženém brejku. Soupeř ihned kontroval a dokonce dvojice hráčů uháněla na našeho osamoceného golmana. Obrovská chyba! Nemůžeme všichni útočit! Snížení na 2:3 STSku nakoplo. Vyrovnání viselo ve vzduchu. A my jsme šli do oslabení. Rozhodčí Osina se malinko upísknul. Poslal Renka na 2 minuty za nedovolené bránění. Ovšem hráč soupeře do Renka sám narazil, protože ho neviděl, což i po zápase sám přiznal. Bohužel, bylo pískáno, hráli jsme v oslabení. A STSka početní výhodu využila! 3:3 ! Soupeř do nás bušil, a odměnou mu byl i vedoucí gol na 4:3. Tečovaná střela se dostala k osamocenému hráči, který pohodlně zakončil. Na a protože v poslední šanci zápasu pár vteřin před koncem neuspěl Papka, skončilo utkání 4:3 ve prospěch STSky.

Je to škoda. Sice je pravda, že soupeř měl většinu zápasu hru pod kontrolou, ale vedení 3:1 jsme si měli pohlídat. Je třeba pochválit Marťase, protože jeho zákroky přiváděly soupeře k zoufalství. V obraně skvěle zahrál Michal Krňávek, naše nová posila. Makali jsme všichni a jak říkal Papka : no co už, aspoň jsme si pěkně zabruslili ! Tak určitěěě....

Novajs

Diskusní téma: 2.kolo - STS Vážany

Datum: 15.10.2013

Vložil: arinneloSnoge

Titulek: ULrug48Ja






Přidat nový příspěvek